Marc Inbane

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Gemakkelijk aan te brengen

  • Kleur die tot wel vijf dagen houdt
  • Geheel veilig te gebruiken
  • Geeft een egaal resultaat zonder vlekken

Gebruik

De Natural Tanning Spray van Marc Inbane is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. * * Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen.

Resultaat

Een gezond ogende, egale bruine teint die tot wel vijf dagen houdt.

 

Deze behandeling kunt u ook door ons laten uitvoeren in de salon.

 

 MARC INBANE – Geurkaarsen

De geurkaarsen van Marc Inbane zijn met de hand vervaardigd en behuisd in een mondgeblazen glas. De lonten zijn speciaal afgestemd op iedere afzonderlijke geur. Elke kaars is op ambachtelijke wijze en met precisie in verschillende lagen in het glaswerk gegoten, waardoor er een gelijkmatige verdeling van de geur gecreëerd wordt tot aan het einde van de brandduur. Een haute couture geurkaars om elke gewenste kamer te verrijken met een luxueuze sfeerbeleving. Het perfect cadeau om jezelf of en ander te trakteren op een gevoel van pure verwennerij.

In 3 geuren verkrijgbaar: Pastèque Ananas – Tabac Cuir – Scandy Chic.