Make-up

Een wereld van verschil

Jane Iredale en Anastasia zijn de topproducten die wij gebruiken in onze salon en je zult zien dat het een wereld van verschil maakt met gewone make-up. Onze visagisten weten ook precies hoe ze jouw sterke punten kunnen benadrukken en eventuele minpuntjes camoufleren, zodat jij eruitziet als een plaatje. En natuurlijk kunnen we je make-up ook afstemmen op bijzondere gelegenheden!

Jane Iredale

Dit is een geweldige make-uplijn van Environ. Het is geavanceerder dan traditionele make-up aangezien Jane Iredale make-up combineert met huidverzorging. Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in een enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen. Als u de ingrediënten bekijkt, zal u ontdekken dat ze geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruiken en dat er geen vulmiddelen zoals talk in zitten. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door dermatologen en plastisch chirurgen.

Anastasia Beverly Hills

Over Anastasia hoeven we je wellicht niet veel te vertellen. Het is het bekendste en meest gebruikte merk voor de verzorging en styling van wenkbrauwen. Als je op tv perfecte wenkbrauwen ziet dan zijn die waarschijnlijk van Anastasia. Aanvullend op de wereldberoemde brow shaping techniek en prachtig assortiment aan wenkbrauw make-up ontwikkelde Anastasia haar eigen make-up lijn. Ook deze lijn hebben wij in ons assortiment. De visie: wenkbrauwen maken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling. Zie onze Anastasia treatment voor meer informatie.