Botox & fillers & Profhilo

De cosmetische arts van Medica Estetica komt bij Elements Beautycentre

Ontspannen met botox

Als je je ergert aan een rimpel is dit een eenvoudige oplossing. Botox is een natuurlijk spierontspannend middel dat we vooral gebruiken tegen rimpels in het voorhoofd en kraaienpootjes. Overactieve spiertjes krijgen een prikje. Het ontspannen resultaat zie je na twee à veertien dagen in de spiegel. Botox is een eiwit dat wordt afgebroken door je lichaam. Na drie of vier maanden is het tijd voor een nieuwe behandeling.

Vollere contouren met fillers

Zie je bij jezelf een minpuntje, misschien een plooi in je wangen of verticale lijntjes bij je bovenlip? Of wil je een sterk punt benadrukken, zoals lippen of jukbeenderen? Vraag ons advies!
We werken met twee soorten fillers. De stof Stylage zit ook in je eigen huid en werkt zes à negen maanden. Radiesse stimuleert de aanmaak van collageen met een mineraal dat ook in je botten voorkomt. Dit werkt ongeveer een jaar.

De behandeling is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Ook voor mensen die graag preventief te werk gaan is Profhilo uitstekend geschikt. Het gezicht, de nek, het decolleté maar ook de armen en handen zijn populaire zones voor deze behandeling.

Profhilo behandeling

Een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur.

Profhilo is een zogenaamd bioremodellerende behandeling die de huid van binnenuit helpt te verstevigen en verstrakken. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur. Het stimuleert de productie van collageen en elastine welke de huid verzacht, verstevigt en veerkracht geeft.

Volkomen veilig voor jou

Deze behandelingen worden bij ons uitgevoerd door onze gecertificeerde cosmetische arts V. Firdausi – Kose (BIG-nummer 29063479901). We werken alleen met ingrediënten die aan alle keurmerken voldoen en na een tijdje vanzelf uit je lichaam verdwijnen.

Een mooi natuurlijk resultaat

Na onze behandeling doet je huid zelf de rest. Laat hem daarom na de prikjes helemaal met rust, minstens een uur. Dan kunnen de gaatjes zich mooi sluiten.
Na een botoxbehandeling kun je de eerste 24 uur beter niet sporten of naar de sauna, want de extra doorbloeding kan de botox verspreiden. Ook koeling is niet handig: dat vermindert de werking.
Na een fillerbehandeling is koeling juist wel behulpzaam. Maar laat je huid verder rustig bijkomen en ga de eerste twee weken niet naar sauna of zonnebank.

 

PS. Kadobonnen van Elements kunnen hier niet voor worden ingeleverd.