Over ons

Compleet

Elements Beautycentre in Goes biedt je een compleet scala aan schoonheidsbehandelingen: huidverbetering, pedicure, massage, afslanken, acnebehandelingen, botox en fillers en ontspanningsbehandelingen…. Ook kun je bij ons terecht voor laserbehandelingen en permanente make-up. En vind je er iets niet tussen, bel altijd even voor informatie: 0113-22 63 42. Er is meer mogelijk dan je misschien denkt.

Betrouwbaar

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kun je jezelf met een gerust hart toevertrouwen aan de zorg van onze medewerkers.

Deskundig

  • Elements Beautycentre is geregistreerd bij de Anbos: www.anbos.nl
  • Behandelingen als laser ontharen, elektrisch ontharen en acne worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een AGB-code: www.agbcode.nl
  • Injecties met botox en fillers krijg je van een cosmetisch arts, met BIG-registratie en aangesloten bij de NVCG: www.nvcg.nl
  • Dankzij onze certificaten  en registraties bestaat de mogelijkheid dat je zorgverzekeraar de kosten van bepaalde behandelingen vergoedt.
  • Elements Beautycentre is als leerbedrijf aangemeld bij KOC Nederland. Dit is het kennis- en ontwikkelcentrum voor uiterlijke verzorging.