Schoonheidsbehandelingen

Laat je verwennen

Het is altijd een goed idee om tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Want als je lekker in je vel zit, gaat alles vanzelf beter. Heb je zin om jezelf te laten verwennen of wil je gerichte behandelingen op het gebied van huidverbetering of verjonging, kom dan naar Elements. Uit de vele mogelijkheden kies je wat jij wilt. Je kunt bij ons al terecht voor een schoonheidsbehandeling van dertig minuten. Ook kun je make-up advies krijgen of je laten opmaken met de producten van Jane Iredale. Ook kunt u terecht voor acne behandelingen.

Environ voor huidverbetering

Environ producten speciaal gericht op huidverbetering doen wonderen. Ze bevatten een effectieve combinatie van vitaminen A, C en E, antioxidanten en peptides. Hoge concentraties vitamine A helpen je huid bij de aanmaak van nieuwe cellen. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.

Wat maakt Environ uniek?

  • Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
  • De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
  • Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers.
    De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen.
  • Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen die beschikken over eigen, steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie.
  • Aangezien de huidverzorgingsproducten van Environ effectieve ingrediënten bevatten en er zo weinig mogelijk bewaarmiddelen worden gebruikt, worden de producten verpakt in speciale flesjes of tubes die hen beschermen tegen licht en lucht.
  • Bepaalde producten zijn gecertificeerd door het prestigieuze Swiss Vitamin Institute, dat erover waakt dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd.
  • Het Environ Ionzyme DF apparaat, het eerste apparaat ter wereld dat de kracht van intermitterende iontoforese en sonoforese op lage frequentie combineert, verhoogt doeltreffend de opname van de producten die tijdens de Environ gelaats- en lichaamsbehandelingen gebruikt worden. Dit leidt tot snellere en langdurig zichtbare resultaten.
  • Environ neemt huidverzorging ernstig. Daarom worden de Environ huidverzorgingsspecialisten intensief opgeleid, zodat ze in staat zijn een correcte huidanalyse uit te voeren en juist advies te verstrekken.  Environ won al meerdere keren de Professional Beauty Award voor ‘de beste trainingen’.