Schoonheidsbehandelingen

Laat je verwennen

Het is altijd een goed idee om tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Want als je lekker in je vel zit, gaat alles vanzelf beter. Heb je zin om jezelf te laten verwennen, kom dan naar Elements. Uit de vele mogelijkheden kies je wat jij wilt. Je kunt bij ons al terecht voor een schoonheidsbehandeling van dertig minuten. Ook kun je make-up advies krijgen of je laten opmaken met de producten van Anastasia en Jane Iredale.

Environ voor huidverbetering

Environ producten speciaal gericht op huidverbetering doen wonderen. Ze bevatten een effectieve combinatie van vitaminen A, C en E, antioxidanten en peptides. Hoge concentraties vitamine A helpen je huid bij de aanmaak van nieuwe cellen. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.

Phytomer voor relaxatie, ontspanning en verzorging

Wanneer je kiest voor optimale huidverzorging waarbij relaxatie en ontspanning vooropstaan, dan adviseren wij je onze heerlijke Phytomer behandelingen! Phytomer staat voor ‘de zee is de bron van al het leven’. Het is een natuurlijk verzorgingsconcept met vitale elementen voor gezicht en lichaam, een concept dat ruimschoots voldoet aan de wensen van de moderne vrouw en man. Wie wil er nu niet optimaal genieten van een ontspannende/verzorgende behandeling of massage?

Neoderma voor biopeeling & lifting

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. Deze producten verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.