Behandelingen

Onze behandelingen hebben we in drie hoofdgroepen ingedeeld. Kijk eens rustig rond naar de mogelijkheden. En heb je vragen dan kan je die stellen via ons contactformulier of ons bellen op nummer 0612388113.

Schoonheidsbehandelingen

Een huidverbeteringsbehandeling is een behandeling waar je helemaal van opknapt. Ook van binnen…
Wij werken met het merk Environ en de behandelingen van Environ zijn gericht op het verbeteren en verjongen van de huid.

Huidverbetering

We stimuleren je huid om collageen en elastine aan te maken. Zo ga je er op natuurlijke wijze jonger uitzien. Hier zijn verschillende behandelingen voor.
Ook hebben wij een samenwerking met Cosmetique Totale.
De huidtherapeut komt een paar keer per maand bij ons in de salon voor alle laser behandelingen zoals laser ontharen, maar ook voor het laseren van pigmentatie en alle overige laser behandelingen kunt u bij de huidtherapeut terecht. PS kadobonnen van Elements zijn niet inwisselbaar bij de huidtherapeut.

Botox & fillers

Zo herken je jezelf zelf weer terug! In twintig minuutjes ben je klaar en het is absoluut veilig.
De cosmetische arts van Medica Estetica komt 1 keer in de maand bij Elements Beautycentre voor het prikken van botox & fillers. Bij haar kunt u terecht voor al deze behandelingen. Natuurlijk bent u ook welkom voor een intake. PS kadobonnen van Elements zijn niet inwisselbaar bij de cosmetische arts.