Beauty data

Om toch een redelijke prijs te kunnen bieden, hebben we speciale dagen voor specialistische behandelingen. Zo is er op data met ‘Botox en fillers’ een arts aanwezig die gespecialiseerd is in cosmetische geneeskunde. Maak wel van tevoren een afspraak!

Onze beauty data

13

dec

2023

Botox en Fillers door Vicdan Kose van Medica Estetica

Op woensdag 13 december 2023 is onze cosmetisch arts mevrouw Vicdan Kose van Medica Estetica aanwezig voor behandelingen met botox en fillers en pro fhilo behandelingen. Zij werken met botox van het merk Bocouture. Als filler gebruiken ze Stylage en Belotero, een filler op basis van hyaluronzuur, dat wel ‘de bron van de eeuwige jeugd’ wordt genoemd. Daarnaast werken ze met de collageen-stimulerende filler van Radiesse. Deze filler werkt langer dan een filler op basis van hyaluronzuur. Bel 0612388113 of mail info@elementsbeautycentre.nl of mail via ons contactformulier voor een afspraak. PS: kadobonnen van Elements kunnen niet ingewisseld worden bij de cosmetische arts.

Lees meer over Botox en Fillers door Vicdan Kose van Medica Estetica Maak een afspraak

24

jan

2024

Botox en Fillers en Pro Fhilo

Op woensdag 24 januari 2024 is onze cosmetisch arts mevrouw Vicdan Kose van Medica Estetica aanwezig voor behandelingen met botox en fillers en pro fhilo behandelingen. Zij werken met botox van het merk Bocouture. Als filler gebruiken ze Stylage en Belotero, een filler op basis van hyaluronzuur, dat wel ‘de bron van de eeuwige jeugd’ wordt genoemd. Daarnaast werken ze met de collageen-stimulerende filler van Radiesse. Deze filler werkt langer dan een filler op basis van hyaluronzuur. Bel 0612388113 of mail info@elementsbeautycentre.nl of mail via ons contactformulier voor een afspraak. PS: kadobonnen van Elements kunnen niet ingewisseld worden bij de cosmetische arts.

Lees meer over Botox en Fillers en Pro Fhilo Maak een afspraak