Dermapen

Effectieve huidverbetering

Laat je door Elements Beautycentre adviseren over de beste methode om iets aan een bepaald huidprobleem te doen. Eén oplossing is de Dermapen. Met de Dermapen kunnen we ervoor zorgen dat de huid in de diepte vernieuwd wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Een Dermapen-behandeling is mogelijk bij:

  • Pigmentvlekken                                                                                                                           
  • Littekens
  • Fijne lijntjes of rimpels
  • Huidverjonging/huidverbetering

De behandeling

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar net groot genoeg om je huid te activeren. De prikkeling leidt tot een natuurlijke herstelproces dat diep in de huid op gang komt. Daarbij worden collageen en elastine aangemaakt.
Een bijkomend effect is de verbetering van de opnamecapaciteit van de huid. Tijdens de behandeling worden zo essentiële vitamines en hyaluronzuur tot diep in de huid gebracht. Hyaluronzuur is als het ware het vulmiddel tussen cellen en wordt wel ‘de bron van de eeuwige jeugd’ genoemd.
Door de verbetering van de opnamecapaciteit van je huid krijgt je huidverzorging thuis ook meer effect.

Dermapen

Behandelingen