Update maatregelen Elements Beautycentre

20 maart 2020

Lieve Klanten

Door de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart besloten dat we vanaf maandag 23 maart alleen nog open zijn op afspraak. U kunt ons bellen of mailen voor uw producten en wij zorgen dat deze naar u worden opgestuurd. Dus geen paniek. U kunt uw producten gewoon blijven gebruiken. Ook zijn wij continu telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en producten. Wilt u advies: schroom dan niet en bel of mail ons. Vandaag en morgen zullen wij nog open zijn. Vrijdag 20 maart zijn wij open tot 16 uur en zaterdag 21 maart zijn wij open tot 14 uur. Vanaf maandag dus alleen op afspraak en telefonisch en via de mail.

Wij nemen onze verantwoording ook al doet dit ons veel verdriet, want wij willen graag onze klanten blijven helpen. Maar in deze tijd kan het helaas niet anders. Wij hopen dat u dit begrijpt en zien u graag weer terug als alles weer normaal is.
Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe.

25 maart komt onze huidspecialist voor laser ontharen en pigmentatie en couperose verwijderen. Deze dag zal gewoon doorgaan. Onze specialist neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht en alles zal per klant gedesinfecteerd worden. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Mocht u verkouden zijn of ziek zijn dan graag uw afspraak tijdig annuleren.

1 april komt de cosmetische arts. Vooralsnog gaat dit door. Wij zijn nu in overleg om te kijken of dit ook door kan gaan. Mocht u een afspraak hebben en toch liever niet willen komen dan horen wij dat graag van u.

Bij alle bestellingen zullen wij wat extra’s doen voor u.
Ook zullen de aanbiedingen van maart gewoon doorlopen in april en eventueel in mei. We leven nu in een onzekere tijd en weten nu niet hoe lang dat gaat duren. Hopelijk komen we hier allemaal sterker uit.

Liefs Natascha, Saskia en Jael