Wellness en spa behandelingen van Phytomer

De zee als bron

Phytomer behandelingen zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor bijvoorbeeld je rug.
Bij deze behandelingen gebruiken we de producten van Phytomer, een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. Ze maken effectief gebruik van het feit dat voedingsstoffen op basis van algen uitzonderlijk goed worden opgenomen door de huid.
Het gaat daarbij bijvoorbeeld om vitaminen en mineralen waaronder belangrijke oligo-elementen. Oligo-elementen zijn mineralen die slechts in een kleine hoeveelheid in het lichaam voorkomen (oligo betekent weinig). Ze worden ook wel sporenelementen genoemd.
De voedingsstoffen in Phytomer verzorgingsproducten geven je huid een betere weerstand tegen allerlei nadelige invloeden. Je huid heeft door de rijke verzorging minder last van verontreiniging, stress, vochttekort of symptomen van huidveroudering.

Relax dos

Je rug (‘dos’ in het Frans) is vaak het stiefkindje van de huidverzorging, omdat je er zelf moeilijk bij kunt.
Deze handeling bestaat uit een rug massage inclusief een zuiverende rugpakking. Deze verspreidt duizenden microscopisch kleine bubbeltjes die je huid als het ware strelen. Dat werkt bijzonder ontspannend, ook door de warmte van de pakking. De rugpakking zorgt bovendien voor een ontgiftende dieptewerking.

De Relax Dos module is bij iedere Phytomer gelaatsbehandeling bij te boeken.

Hydra Blue

Zoals de naam al zegt, zorgen we met deze Phytomer behandeling voor een diepe hydratatie van je huid. Een combinatie van twee specifieke maskers en een relaxmassage zorgen ervoor dat je huid comfortabel, strak en ontspannen aanvoelt.

Douceur Marine

Deze verzorgende Phytomer behandeling is ideaal als je je huid een flinke oppepper wilt geven. Bijvoorbeeld als je vindt dat je er vaal en vermoeid uitziet. De behandeling zuivert, ontgift en geeft je huid een frisse tint. Het is ook een prima verzorging voor de onzuivere huid.

Soin Pionnier

Dit is een intensieve Phytomer behandeling met een liftend effect. Het is een heerlijk luxe behandeling en een geweldige zintuiglijke ervaring. De behandeling verzacht rimpels en kraaienpootjes en werkt bovendien preventief tegen huidveroudering.

Souffle Marin

Deze zuurstofgevende en zuiverende behandeling is geschikt voor de onzuivere verdikte huid. Het doel van de behandeling is dan ook ontgiftend en zuiverend. De huid zal er na de behandeling weer stralend uitzien.

 

Extra tijdens deze behandelingen bij te boeken; gelaatshars, wenkbrauwen shapen/verven