Unieke Bio-Peeling behandelingen tegen aantrekkelijke prijzen

28 maart 2017
Unieke Bio-Peeling behandelingen tegen aantrekkelijke prijzen

Heb je weleens kennis gemaakt met onze Bio-Peeling behandelingen? Op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april, vrijdag 7 en zaterdag 8 april hebben wij vier dagen waarop je kunt profiteren tegen een speciale prijs van onze speciale Neoderma Bio-Peeling treatments.
Bio-Peeling, ook wel Chinese kruidenpeeling, is een unieke biologische peeling, gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het fantastische aan deze behandeling is dat deze niet agressief is, geen vervelling veroorzaakt of een rode huid en dus volkomen veilig is. Het resultaat is een beter functionerende huid.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en voor zowel mannen als vrouwen. De Chinese kruidenpeeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert je huid.

Voor onze vier Bio-Peeling dagen hebben wij de volgende aanbiedingen:

 • 60 minuten Bio-Peeling light treatment voor € 65,-
  Voor de gevoelige huid zoals couperose en rosacea
 • 60 minuten Bio-Peeling treatment voor € 70,-
  Voor acne, overmatige pigmentatie, littekens en rimpels
 • 90 minuten Bio-Lifting treatment i.c.m. Bio-Peeling voor slechts € 116,25
  Liftende, verstevigende en verzorgende anti-aging behandeling
 • 90 minuten Apaline Soothing treatment i.c.m. Bio-Peeling voor slechts € 121,25
  Speciaal voor de gevoelige huid die meestal chronisch rood is (couperose of rosacea)

En doordat wij vinden dat wij echt goed voor je moeten zorgen, hebben wij ook speciale mini-kits voor thuis, zodat je na de Bio-Peeling je huid kan blijven verzorgen zodat de peeling optimaal is. Deze kits zijn er in 2 versies:

 • Voor de vette huid
 • Voor alle huidtypen

In onze mini-kits zitten 7 producten die ongeveer 14 dagen gebruikt kunnen worden. Deze kits kosten
€ 79,50 per kit.

Op onze speciale Bio-Peeling vierdaagse kan een minikuur Bio-Lifting aangeschaft worden. Dit zijn 3 behandelingen die in 3 opeenvolgende weken gedaan worden. De prijs hiervoor bedraagt op deze dagen
€ 208,60.

Daarnaast bieden wij voor een speciale prijs deze 4 dagen een Bio-Peeling kuur aan. Dit zijn 3 behandelingen die ook in 3 opeenvolgende weken gedaan worden. Dit kost € 226,80.

Wij doen ons best om je als vrouw of man er goed uit te laten zien. Onze slogan is niet voor niets ‘we care about you’. Maak hier een afspraak voor 31 maart, 1, 7 of 8 april 2017.