Met de Qsence QB Y6000F

Het belang van collageen

Collageen zorgt ervoor dat je huid sterk, elastisch en glanzend blijft. Maar de productie van deze bouwstof neemt helaas al af vanaf je vijfentwintigste. Daardoor verliest je huid langzamerhand zijn jeugdige glans en souplesse. Maar collageen is nog om een andere reden belangrijk. Een tekort aan collageen leidt ook tot minder sterke spieren, pezen en banden. Het is dus ook belangrijk voor je bewegingsapparaat.

Fotobiomodulatie

Het gebruik van licht van bepaalde golflengten om therapeutische effecten te bewerkstelligen heet fotobiomodulatie. Het licht stimuleert je eigen weefsel om bijvoorbeeld beschadigingen te repareren. Zo kun je met fotobiomodulatie ook stimuleren dat de huid collageen en elastine aanmaakt.
De QB Y6000F maakt gebruik van de innovatieve High Pressure collageen lichttechniek. Dit maakt de collageen lichttherapie nog krachtiger en effectiever. Met zichtbaar resultaat: je huid krijgt zijn natuurlijke frisheid weer terug. Je ziet er na de behandeling extra jong en stralend uit. Een mooi vooruitzicht voor mannen én vrouwen.

Acne

De QB Y6000F is niet alleen handig om de fijne lijntjes te verminderen, maar is ook geschikt bij de behandeling van acne. De littekens van de acne zullen zichtbaar afnemen en ook de ontstekingen zullen verminderen. Voor het beste resultaat kunt u deze behandelingen combineren met de biopeeling.

Behandelingszones                                                                                                                                  
Anti-aging voor:

  • Gelaat
  • Hals
  • Handen
  • Decolleté