SanaSlank consulten en producten

Succesvol eiwitdieet

Meer dan vijftien jaar geleden introduceerde SanaSlank als eerste het eiwitdieet in Nederland. Inmiddels heeft SanaSlank zich bewezen als een betrouwbaar bedrijf met uitstekende kwaliteit en service. Het dieet is een uniek concept op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Elements is een erkend verkoop- en begeleidingspunt voor SanaSlank. Je kunt bij ons terecht voor een intake en consulten. Ook verkopen wij de producten los.

Persoonlijke begeleiding

Als je bij ons gaat afvallen met SanaSlank werk je samen met een deskundige, betrouwbare dieetcoach. Je zult merken hoe gemotiveerd je blijft door de persoonlijke begeleiding. Het resultaat is geweldig!

Handig is ook dat je bij ons de SanaSlank-methode desgewenst kunt combineren met LIPO III-behandelingen. Dat is vooral een uitkomst als je de neiging hebt ‘op de verkeerde plaatsen’ af te vallen. De combinatie van SanaSlank en LIPO III, bijvoorbeeld voor hardnekkig vet op de dijen, is zeer effectief.

Focus op vetverbranding

Het SanaSlank-dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere  energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces heet ketose.

Geen jojo-effect

Omdat de SanaSlank-producten een grote hoeveelheid eiwitten bevatten, dragen ze bij aan de instandhouding van de spiermassa. Dat is gunstig als je later op gewicht wilt blijven!

SanaSlank werkt met vier verschillende fasen, blokken, waarin aandacht is voor een gezonde leefstijl op de lange termijn. Als je de vier blokken volgt en na afloop van het dieet vasthoudt aan een gezond eetpatroon met voldoende beweging, zul je geen last hebben van het alom bekende jojo-effect.

Vier fasen

  • Blok 1, de strenge fase. Hierbij eet je zes keer per dag een speciaal eiwitproduct aangevuld met verse groenten en voedingssupplementen.

Als je twee derde van je te verliezen gewicht kwijt bent, mag je naar het volgende blok. Het is ook mogelijk om met blok 2 van het eiwitdieet te starten.

  • Blok 2, de gematigde fase. De warme maaltijd bestaat in dit blok uit een stukje vis of mager vlees met groenten. Het afslanken gaat nog steeds door.

De laatste loodjes volgen als je je streefgewicht hebt behaald.

  • Blok 3. Je bouwt het eiwitdieet langzaam af en leert ondertussen hoe een gezond eetpatroon eruitziet en welke producten je beter wel en niet kunt eten.

Daarna begin je aan je nieuwe levensstijl in balans.

  • Blok 4. In deze laatste fase werk je aan de aanpassing van de oude eetgewoonten en zorg je voor voldoende beweging.

Ruim 250 eiwitproducten

Een groot voordeel van afvallen met SanaSlank is de enorme keuze.  Het assortiment bestaat uit meer dan 250 eiwitproducten, zowel hartig als zoet, waaronder veel kant-en-klare producten. Zoveel afwisseling zorgt voor grote diversiteit in de maaltijden tijdens het dieet. Dit maakt het dieet erg goed vol te houden!