Afslankbehandelingen

Vet en cellulite verdwijnen

Ook als je gezond eet en genoeg beweegt, gaat vet niet altijd weg waar jij het wilt. Kom dan eens langs om je te laten informeren over onze QB LIPO III behandeling. Daarbij gaan veilige geluidsgolven het ongewenste vet te lijf, precies op alle plaatsen waar jij dat wilt.

Bij de behandeling hoef je alleen maar te liggen. De geluidsgolven trillen het vet als het ware los, waarna je lichaam het afvoert. Het resultaat is al meetbaar na één behandeling.

Deze technologie is bijzonder geschikt voor vermindering van oppervlakkig en diep vet, weefselontgifting en herstel van de celvernieuwing. Daarnaast wordt het ook toegepast voor microdrainage en vasculaire massage.

De behandeling

De QB LIPO III maakt gebruik van geluidsgolven. Die zorgen voor ‘cavitatie’. Cavitatie is het verschijnsel dat in een bewegende vloeistof de plaatselijke druk lager wordt. Daardoor is het vet gemakkelijker af te voeren. Ter vergelijking: water verdampt bij 100°C als de druk normaal is, maar als de druk lager is (dus als er minder druk is die het water in vloeibare vorm houdt) verandert het water al eerder in waterdamp. Iets vergelijkbaars doet de QB LIPO III met ongewenst vet. Nadat het vet is losgemaakt, voert je lichaam het vanzelf af.

Voordelen

  • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
  • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden
  • Geen operatie, injecties of littekens
  • Veilig, pijnloos en betaalbaar
  • Korte behandelingstijd