Afslankbehandelingen

Direct resultaat met LIPO III

Onze QB LIPO III-behandeling werkt met geluidsgolven. Die trillen het ongewenste vet als het ware los, waarna je lichaam het vanzelf afvoert. Het resultaat is al meetbaar na één behandeling.

Deze behandeling is ideaal om plaatselijk af te slanken. Ook als je al op gewicht bent, gezond eet en genoeg beweegt, kun je zo zorgen voor mooiere lichaamscontouren.

In combinatie met het SanaSlank-dieet, kan een LIPO III-behandeling ervoor zorgen dat je op de juiste plaatsen afvalt en tegelijk het resultaat van het dieet versterken, wat natuurlijk extra motiverend werkt. Zo kan het afslanken niet meer misgaan!

Een aantrekkelijk weetje over LIPO III: bij de behandeling hoef je zelf niets te doen, alleen maar lekker te liggen.

Blijvend afvallen met SanaSlank

Het is al vaak aangetoond dat afvallen veel beter lukt met deskundige persoonlijke begeleiding. Bij ons kun je met een eigen dieetcoach afvallen volgens de beproefde SanaSlank-methode.

SanaSlank introduceerde in 2003 het eerste eiwitdieet in Nederland. Het is al meer dan vijftien jaar succesvol dankzij de motiverende begeleiding, de hoogwaardige eiwitproducten en de zorgvuldige opbouw in fases.

Ook nadat je in de afvalfases je streefgewicht hebt bereikt, krijg je begeleiding bij de overgang naar een normaal gezond eetpatroon en een leefstijl met voldoende beweging. Zo voorkomen we samen het beruchte jojo-effect.

Ons SanaSlank-assortiment bestaat uit meer dan 250 eiwitproducten, zowel hartig als zoet, waaronder veel kant-en-klare producten. Zoveel afwisseling zorgt voor grote diversiteit in de maaltijden tijdens het dieet. Dit maakt het dieet erg goed vol te houden!